FAQ – Preguntes freqüents

Aquí poden trobrar un seguit de preguntes i respostes que poden ser del seu ajut, les respostes són basades en la nostra experiència i segons els nostres serveis. altres empreses poden tenir una manera diferent de treball.

Què és un servei de càtering? És el cuinat i transport de menjar -normalment cuinat o el·laborat des d’una cuina central- a un altre lloc per mitjar d’una empresa especialitzada.

Qué inclou un servei de càtering? El servei de càtering mínim és un servei d’entrega, és a dir, s’entrega el menjar i/o les begudes. Aquest servei és pot ampliar amb el servei de taula (cadires, taules, cuberteria, estovalles, cristal·leria…), també amb servei de cambrers, estufes, floristeria, música, étc fins a muntar un restaurant allí on no n’hi ha cap.

¿Sí demano un apertiu (o còctel, lunch, coffe brek …) a Catering Casanovas amb l’entrega del menjar i les begudes haig de demanar gots i estovalles? No cal, amb el preu servim sempre utillates d’un sol ús, i si el client ho demanar podem ampliar el servei amb cristal·leria, estovalles de roba, taules, étc

El servei de càtering inclou amb el preu el transport? Normalment no, segons el tipus de servei pot anar inclòs o no , però el més normal és que es cobri un mínim per desplaçament.

Què és un coffe break o pausa cafè? És una servei basat en una petita pausa sense arribar a ser un esmorzar, i sol consistir en pastes, cafès i sucs.

Qué és un lunch? És un aperitiu que sol ser a base d’entrepans i coses per picar i pot o no substituir a un dinar.

Amb un aperitiu podem dinar? Els aperitius per si sols no solen ser un dinar, és important concretar aquest punt, ja que les mateixes persones i mateix servei pot ser suficient una hora del dia i insuficient en una altra. Catering Casanovas fa els serveis a mida i segons les necessitats del client ens adaptem.

Qualsevol empresa pot fer un servei de càtering? Només les empreses autoritzades legalment i amb registre sanitari ho poden fer. És a dir, una pastisseria, xarcuteria o un restaurant pel simple fet de ser-ho no està autoritzar a fer serveis de càtering, excepte que tingui el premís sanitari corresponent que l’autoritza a fer serveis de càtering.

Puc demanar el registre sanitari? Sí, les empreses l’han de mostrar a les factures, albarans o lloc web, i sempre es pot demanar. És una garantia de que l’empresa està controlada per l’administració i que les coses es fan correctament.
Catering Casanovas: NªRSIPAC:26.05055/CAT NºRGS:26.05258/B